ORDU / ALTINORDU - Şirinevler İlkokulu

Kas

Birinci sınıf öğrencilerimiz demokrasinin ilk adımlarını öğrendikleri harfler ile atmakta, hem öğrendiklerini pekiştirmekte hem de seçim heyecanını yaşamaktalar.Öğretmenimiz Sayın Çiğdem AYDIN'ı ve öğrencilerimizi kutlarız.

Kas

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" tüm yurtta coşku ile kutlandığı gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Etkinlikleri tertip eden öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim günü hava yağışlı da olsa, öğrencilerimiz bayraklarla evlerini donatarak bu günü coşku ile karşıladılar.

Kas

"Mevlid-i Nebi Haftası" kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Elif DİNLEK koordinatörlüğünde çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.Öğretmenimize ve etkinliklerde yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen "29 Ekim" konulu resim yarışmasına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.Eserler arasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz,öğrencilerimizi teşvik eden öğretmenlerimizi kutlar çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Sırasıyla;

1.Olan Eser Sahibi:Eymen Alp AYDIN           Öğretmeni:Syn.İsmet KUŞ

2.Olan Eser Sahibi:Çınar Sadık GÜRSOY       Öğretmeni:Syn.Emel ÖZDEMİR

3.Olan Eser Sahibi:Elif Su ŞENSOY               Öğretmeni:Syn.Semra BAŞTUĞ

Ekm

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlu güne az bir vakit kala bu coşkuyu tüm öğrencilerin yaşaması adına son hazırlıklar da tamamlandı.Çalışmalarını tamamlamış tüm öğretmnelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Rehber Öğretmenlerimiz Sayın Mehtap KARA ve Sayın Şule KUTLU tarafından hazırlanarak sunumu gerçekleştirilen 1.Grup "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu veli semineri bugün itibarıyla başlamıştır. Seminere velilerimiz gruplar halinde alınmaktadır. Davet edilerek katılım sağlayan velilerimize ve seminerin hazırlık ve sunumunu gerçekleştiren rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Geldi gidiyor Sonbahar

Ekm

"29 Ekim Cumhuriyet Bayaramı" yaklaşırken okulumuzun tüm alanaları bayram coşkusu ile şenlenmeye başladı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Yazdan kalan son günlerde öğrencilerimiz eğitici oyunlar ile hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar.

Ekm

Okulumuz sosyal etkinlikleri kapsamında sinema etkinliği gerçekleştirildi. "Akif" filmini seyreyleyen öğrencilerimiz geçmişe dair kazanımlar edindiler.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmeni Çiğdem AYDIN tarafından yürütülen "Peygamberim Örneğim" e Twinning Projesine katılan öğrencilerimiz projeyi başarıyla tamamlayarak belgelerini aldılar.

Haz

"Peygamberim Örneğim" e Twinning Projesine katılan öğrencilerimiz projeyi değerlendiriyor.

Haz

"Peygamberim Örneğim" e-Twinning Proje ürünümüz olan sanal sergimizi gezebilirsiniz.

Haz

"Peygamberim Örneğim" e-Twinning ortak çalışma sonucu yaptığımız Peygamberim şarkısını dinleyebilirsiniz.