ORDU / ALTINORDU - Şirinevler İlkokulu

MUSTAFA AKDENİZ - MÜDÜR

1966 yılında Ordu ili Kabadüz ilçesinde doğdum. İlk,orta ve lise tahsilimi Kabadüz ilçesinde tamamladım. 1990 yılında KTÜ Giresun Eğitim Yüksekokulu bitirdikten sonra 04.12.1990 Diyarbakır ili Çınar ilçesi Ballıbaba köyü Aşağı Ortaviran mezrasına sınıf öğretmeni olarak atandım. 4 yıl hizmetimin ardından aynı ilçenin Aşağı konak köyüne atamam yapıldı. Bu okulda bir yıl Müdür Yardımcılığı hizmetimin ardından Müdür Vekili olarak görevlendirildim. 1998 Yılında  Ordu/Aybastı Sefalı ilköğretim okuluna atandım. Müdür olarak 12 yıl görev yaptıktan sonra 2010 yılında Müdür olarak Ordu ili Kayadibi köyüne Rotasyondan dolayı atamam gerçekleştirildi. 2011 yılında Rotasyonun iptali zincirin bozulması nedeni ile eski okuluma geri döndüm 2 aylık sürenin ardından Kumru ilçesi Erikçeli İlköğretim okuluna resen atandım. Görevlendirme usulü ile Perşembe ilçesi Çaka Çaytepe ilköğretim okulunda 2,5 yıl süre ile Müdürlük görevimi yürüttüm. 19.09.2014 tarihi itibariyle Altınordu Karşıyaka İlköğretim okuluna müdür olarak görevlendirildim. 28.07.2023 tarihinde 8 yıllık görev süresi aynı kurumda tamamladığımdan dolayı Şirinevler İlkokuluna görevlendirmem yapıldı. 2015 yılında Açıköğretim Fakültesi Tarih bölümü bitirdim. 3 çocuk babası olup halen Şirinevler İlkokulunda Müdür olarak görevime devam etmekteyim.